Familjesemesterns sista dag

Likväl som alla anslöt i lite olika omgångar, åkte de också lite olika dagar. Nu är vi bara fyra kvar här och det har hunnit bli sista dagen på semesterperioden här nere. Det har som sagt varit härliga dagar även om det inte varit helt friktionsfritt. Finns det ens friktionsfria familjesemestrar? Knappast!

Lite halsont här, nåt skavsår där, nån blåsa på en stortå, en annan blåsa på en annan tå. Lite för mycket solbränna, trots solskyddsfaktor 50. En telefon ramlade i golvet och skärmen sprack. Man blir också väldigt trött i värmen och ingen orkar med så som man brukar. Det tar ett tag att komma på det och det är ju inte för inte som grejen med siesta finns.

Vissa dagar känner man sig som en papegoja som tjatar om samma och samma. Trivs inte i papegojrollen, papegojdräkten känns för trång, för varm, det blir liksom svårt att andas normalt. Någon som känner igen sig?

Dagen idag innehåller lite planering inför Sverigevistelsen. Nu blir det en hel del jobb några veckor igen, innan vi åker på en London-tripp på tu man hand i slutet av augusti. Jag har även bokat in en dejt på ytterligare ett jobb. Spännande!

Medan vi var ute på en söndagspromenad hade den här kompisen börjat blomma. Så roligt att den valde att blomma precis nu när vi är här.

Och…woho, vi ska upp till Hamrafjället på konsert med bröderna Norén. Det ser jag såå mycket fram emot. Konserterna är nog det jag saknat mest under pandemin. Jag som älskar musik kan leva på en live-konsert länge länge, blir liksom euforiskt berusad. Får se om vi sover över där uppe och tar en natt i Teslan med Camp Mode. Ett stadsbesök åt något håll är också nödvändigt så vi kan se Top Gun Maverick på bio. Vill även se utställningen Titanic the exhibition som finns i Sundsvall nu i sommar. Så det lutar nog åt det hållet.

Om det är så att vädret tillåter någon av mina lediga dagar blir det en vandring upp på Mittåkläppen. Inte Morgans älsklingsforum direkt, men. Han älskar att fotografera och där kan jag lova att det är fotovänligt. Känner jag honom rätt blir det en liten film innan det är färdigt.

Känner jag mig själv rätt har jag planerat nästa veckas matsedel, skrivit inköpslista samt hunnit fundera på när vi ska äta surströmming och styrt upp två födelsedagar, innan vi landar på svensk mark imorgon vid 18. Planering är A och O i mitt liv, vägrar tillåta att dagar, veckor och månader bara passerar, helt utan givande innehåll.

Det behövs några inköp här i Spanien också innan vi åker till Sverige. Vi kan inte komma hit i oktober och kaffet är slut. Då blir det garanterat friktioner. Ska bara ta en till kopp kaffe först.

Här kommer ett filmklipp med några minuter direkt från Torrevieja. Varsågoda!!

Hela familjen samlad för semester.

Vi hörs från Härliga Härjedalen!!

Lämna en kommentar

© 2021 Jessica Grip
MÅNGA av bloggens bilder © Fotograf Morgan grip
Bloggen är utvecklad av Webbyrå Mediamakarna Grip