Hola från Torrevieja

Tittar in och säger hej mellan playor, poolhäng, middagar, spelkvällar, soluppgångar, solnedgångar och lata dagar. Vi roar oss och latar oss om vartannat, precis som det ska vara när det är semestertider. Nåja, en hel del disk, städ och tvätt ägnas tiden också åt, men det hör ju till. Ska bli riktigt skönt att få en diskmaskin installerad sen när det är dags för köket att få en total make over.

Det blir nästa års projekt, i år blir det ju badrummet som jag berättat om tidigare. Datum för start av renovering är bokat i mitten av oktober. Återstår att se om vi kan bo här medans eller om vi kommer behöva ta in på hotell under tiden. Det kanske kan vara lite lyxigt med några hotellnätter, vi får se.

Ett par tips vi kan dela med oss av är spelhallen på Sportbar No1, där gästerna kan spela biljard, ta en match shuffleboard eller kasta pil. Riktigt trevligt när alla kan vara med, oavsett ålder och inte kostar det något extra heller. Lika så den gulliga lilla minigolfbanan Las Salinas. Jättemysigt och banorna är helt okej, snyggt och prydligt med många träd som ger skugga. 4 euro per person kostar det. Efter rundan kan man slå sig ner och ta en glass eller något att dricka och räkna ihop resultatet. Dit går vi fler gånger.

Nä ni, nu ropar poolen. Dags för ett spinningpass.

Adios amigos!!

Lämna en kommentar

© 2021 Jessica Grip
MÅNGA av bloggens bilder © Fotograf Morgan grip
Bloggen är utvecklad av Webbyrå Mediamakarna Grip