Kors i taket, det blev en shoppingrunda

Ungefär 20 minuters promenad från oss ligger köpcentret Habaneras, ett mycket trevligt ställe med en hel del butiker och caféer. För mig är det alldeles lagom eftersom jag inte är någon shoppare i världsklass. Blir det för stort och för mycket ser jag inte skorna för alla skor och klädesplaggen flyter liksom ihop i en enda röra.

Jag har haft lite smått panik över min allt glesare garderob här nere så nu var det ett måste att hitta något. Måste säga att jag känner mig så grymt nöjd med min prestation, äntligen släppte det. Nu behöver jag inte traska runt i samma kläder dag efter dag, nu har jag lite att välja på. Bara därför kommer det också att helt av sig självt dyka upp fler plagg och skor i min väg, nu när jag är mer öppen för att se dem. Jo just det, jag blev ju till och med medlem i HM Spanien och fick 10 euro i rabatt. Det tar sig!!

Vi har en regnig förmiddag här i Torrevieja och prognosen säger att det ska vara regn hela dagen. Det kan vara så att det är vårens sista regn för sen visar 10-dygnsprognosen sol och runt 23 grader, inte en regnskur så långt ögat kan nå. Det har varit lite kyligt i vinden sen vi kom ner den 25 april men det märks att det är på väg att bli riktig sommarvärme nu.

Bjuder på min shoppingbag som jag är så mallig över. Vi köpte även nya solstolar på Carrefour men dem får ni se i sitt rätta element i ett annat inlägg.

6 svar på ”Kors i taket, det blev en shoppingrunda”

    • Ja, jag håller med. Igår var vi till Altea och jag såg så många fina klänningar jag ville ha där i gamla stan. Det blev dock inga men jag märkte att jag hade fått upp ögonen för vad jag vill ha. :)

      Svara

Lämna en kommentar

© 2021 Jessica Grip
MÅNGA av bloggens bilder © Fotograf Morgan grip
Bloggen är utvecklad av Webbyrå Mediamakarna Grip