Mot varmare breddgrader och så…

Först hade jag knappt något jobb den här månaden men vips så var de två första veckorna fullbokade. När livet är som vanligt brukar jag se till att få saker och ting gjorda och inte skjuta upp det jag kan göra just idag. Den senaste tiden har det dock gått lite trögt med handlingskraften. Därför blev det lite stressigt nu med att hinna det som ska bli gjort innan vi åker på lördag. Jag har redan strukit en del på listan, sånt som plötsligt känns onödigt, sånt som lika gärna kan göras i vår, sånt som fönsterputsning till exempel.

Torrevieja har aldrig varit så efterlängtat som nu. Min postcovid-trötta kropp och mitt på nåt konstigt vis avtrubbade huvud ska få vila och total återhämtning några veckor och bara ta dagen som den kommer. Inga måsten och inga tider att passa. Helt och hållet nödvändigt!!

Det börjar bli ordentligt kallt här i Härjedalen och snön har fallit på sina ställen. Teslan har fått vinterskor, ja för det kan ju vara vilket snökaos som helst när vi återvänder från varma Spanien. Nåja, det har varit lite ostadigt där med de senaste veckorna men nu visar prognosen 27 grader varmt och sol så långt man kan se. Tack!

Nu hoppas vi bara på att badrumsrenoveringen startar på måndag som det är bestämt så det blir färdigt i tid. Vi får se om det blir hotell under tiden eller om vi kan bo i renoveringskaos en vecka eller så. Medan badrummet blir nytt och fräscht tänkte vi passa på att leta en lämplig bil så att vi kan ta oss ut på upptäcktsfärder. Nu börjar vi kunna livet i staden och vill ut och se oss omkring. Ni får hänga med så klart, ja om ni vill förstås.

Jag vill passa på att dela med mig av ett utflyktstips. Hamra nationalpark är absolut värt ett besök om ni är i krokarna. Det tar ungefär 30 minuter med bil från Sveg, alldeles lämpligt för en spontanutflykt med korvgrillning. Det finns flera entréer och vi valde att utgå från Huvudentrén. Där finns supermysig grillplats med bord och sittplatser. Vi hade egentligen tänkt att gå den så kallade Urskogsslingan med 400-åriga granar men det blåste för kallt åt det hållet så vi valde Myrslingan istället, genom ömsom skog och ömsom myr.

Morgan hade så klart med kameran så det blev några klipp därifrån. Nästa vecka bloggar jag från Spanien, hoppas ni vill vara med.

Vardagliga händelser för inspiration och tips delas alltid på Instagram och Facebook under Bloggare Jessica Grip.

Lämna en kommentar

© 2021 Jessica Grip
MÅNGA av bloggens bilder © Fotograf Morgan grip
Bloggen är utvecklad av Webbyrå Mediamakarna Grip