När solen skiner med sin frånvaro

Visst hade vi längtat efter sol och värme när vi åkte ner till vårt spanska hem. Tyvärr skiner den solen med sin frånvaro just nu. Det är inget vi kan göra något åt, vi får göra det bästa av situationen helt enkelt, det finns definitivt värre saker. Medan vi väntar på solen jobbar vi, letar badrumsinspiration, lagar god mat, dricker goda drycker, kollar på serier och bara tar dagen som den kommer. Det regnar iallafall inte så mycket som väderappen säger och solen, den kommer snart. Det verkar ha varit den sämsta våren på typ 100 år här och det behövs alldeles säkert lite regn i jorden.

Det är faktiskt inte så dumt att i lugn och ro bara vara hemma. Rätt som det är kommer man på nåt att skriva om eller en inredningsidé som man kan diskutera kring. Det är både roligt och utmanande att inreda så att det blir så smart som möjligt på liten yta. Ni kommer att få hänga med i varje steg vi tar mot ett praktiskt och samtidigt stilrent hem. Det stilrena är viktigt för oss båda, inte en massa saker som ”står i vägen” och hindrar energiflöde och tankar. Ja, jag är nog mer noga med det än Morgan, men han uppskattar enkelheten lika mycket som jag.

Och jag uppskattar att han är en klippa på att klippa ihop filmer, så här kommer en liten snutt där ni får hänga med på resan hit och uppstädningen av terrassen som jag berättade om i förra inlägget. Varsågoda!

Lämna en kommentar

© 2021 Jessica Grip
MÅNGA av bloggens bilder © Fotograf Morgan grip
Bloggen är utvecklad av Webbyrå Mediamakarna Grip