Spontantripp till Sundsvall

Bästa sättet att bryta ett ekorrhjul är att åka iväg. Då har man inget annat val än att faktiskt göra något annat. Vi förenade jobb och lite avkoppling i Sundsvall en helt vanlig måndag. Riktigt trevligt trots busväder med snöfall på tvären (ni vet när snön faller från sidan liksom) Vi tog in på nya Clarion Hotel Sundsvall där vi tillbringade kvällen i lobbyn, ja för ute gick det inte att vara. Det var såå fint där så man ville aldrig gå därifrån. Rekommenderar!!

Gym fanns det också, på högsta våningen, där man kunde se soluppgången. Jag passade på att köra lite med hantlar innan frukost. Lyxigt att bara kunna ta hissen upp. Ungefär som i Spanien där vi tar hissen ner till poolen för lite morgonsim eller vattenspinning. Snart är vi där! Även om jag är noga med att leva här och nu kan jag inte låta bli att längta nu. Jag är en bättre människa när jag får vara i solen och värmen.

Dagen efter snöfallet visade sig Sundsvall från den soliga sidan så vi kunde ta en promenad på stan. Faktum är att jag har varit till Sundsvall säkert hundra gånger, men alltid i något ärende eller möte, eller också bara till köpcentret Birsta eller bara passerat, på väg. En riktigt trevlig stad att vistas i tycker jag, det blir absolut fler spontantrippar till Sundsvall, sommartid är det nog mysigt där.

Morgan hade ju med sig kameran så klart, så här kommer en liten filmsnutt…

YouTube Shorts-video från spontantrippen: https://www.youtube.com/shorts/CA80X6Dwh6g

Lämna en kommentar

© 2021 Jessica Grip
MÅNGA av bloggens bilder © Fotograf Morgan grip
Bloggen är utvecklad av Webbyrå Mediamakarna Grip