Ute på Teslatur, aldrig sur

Redan när vi beställde Teslan förra sommaren började vi planera för att göra lite olika utflykter med den. Man kan nämligen campa med den och koppla på Camp Mode som det heter, då kan man ha värme och titta på film. Vi gick med i en facebookgrupp där folk delade olika upplevelser och övernattningar. Madrassen, som är formsydd för att passa vår Tesla Model 3, har vi haft hemma ett tag och Tesla-kittet, med grill och annat bra att ha, har varit packat och klart i väntan på tid och bra väder.

En liten behändig kolgrill kommer att användas flitigt när vi är ute på Teslatur.

Ja, vädret har varit ovanligt bra men tiden har varit knapp på grund av dubbeljobb. Förra veckan blev det iallafall av. Vi drog iväg efter jobbet, strålande sol och 5 grader varmt. Perfekta förhållanden för oss nybörjarcampare. Klövsjö fick bli målet för premiären och det blev en riktigt trevlig kväll. Stjärnklart, månljust och termometern höll sig på som lägst -6 grader. Grillad korv med hembakat glutenfritt korvbröd till middag och filmtajm innan det var dags att krypa ner. Mysigt att titta på stjärnorna genom fönsterrutan tills vi somnade.

Ingen korv får lämnas åt slumpen, med eller utan bröd.
Tesla Model 3, Camp Mode.

Nu efter första campingnatten har vi kommit på lite olika saker att tänka på till kommande turer, för fler turer kommer det definitivt att bli. Då blir det dock inga sovsäckar, anledningen till det är att det blir alldeles för trångt att krångla sig i och ur den. En annan viktig sak som måste skaffas, en liten matta att slänga ut på marken, så man slipper kliva ner på snön barfota. Bäst att skaffa en till Morgan också så vi har en varsin. Ser mycket fram emot nästa tur.

Psst…Morgan gjorde en video på äventyret. Den snor jag av honom, om ni vill se.

Lämna en kommentar

© 2021 Jessica Grip
MÅNGA av bloggens bilder © Fotograf Morgan grip
Bloggen är utvecklad av Webbyrå Mediamakarna Grip